Samovrah nebo sebevrah?

Samovrah nebo sebevrah?

Anotace: Píši o tom co asi někteří mohou cítit a co je může k tomu vést, smrt je hrozná a ještě více pokud se stane z lásky, to jest velice smutné a tragické, proto pomáhejte svým blížným. :'(

Nedívej se, nedívej se,
každý den hořím,každý den umírám,
pro lásku svou, každý den volám tě,
každou noc prosebně kříčím tvé jméno,
každý den sním ten černý sen,
sním o smrti,o klidu v srdci
každý den hořím,hořím láskou,
tak nedívej se, nedívej,
už umírám, kříčím tvé jméno,
však já už to budu mít za sebou,
klidně ležím, na nic nemyslím,
jen ležím a umírám, v krvy své
yeah yeah, tak zavři své oči lásko,
nemysli na mě, nemysli,
tak nečekej a žij, lásko žij,
:'( :'( :'( :'(
Autor SvenHassel, 17.02.2007
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí