Chladný kout beznaděje

Chladný kout beznaděje

Anotace: První pokus o báseň o dívce, kterou už nebaví život a společnost ji odmítá.

V koutě beznaděje,

sedí tu dívka.

Se slzami se chvěje,

šrámy své skrývá.

 

Tělem projíždí ostří nože,

křik ozývá se temnotou.

Rudé mraky na obloze,

plní se prázdnotou.

 

Na pomoc nikdo nespěchá, 

mladá dívka umírá.

Na pospas ji svět nechá,

Smrti už se nevzpírá.

 

Poslední nádech,

sténání utichá.

Chlad mrazí po zádech,

dívka už nedýchá.

Autor Checky, 07.07.2017
Přečteno 516x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A duše její se vrátila

07.07.2017 23:11:51 | CoT

Smutné a tiché.... ST

07.07.2017 12:46:34 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí