Naposledy Nadechnout

Naposledy Nadechnout

Anotace: -.-

Naposled hodiny odbijí můj čas co tak rychle utíká
Ručičky pomalu tikají hlasitě v hlubokých tónech ticha
Sleduji čas který bere mi poslední síly a srdce dotiká
Žít život do poslední chvíle protože pak si to člověk vytýká
 
Naposled vidím východ slunce z poza obzoru
Stále žil a žiju v obavách , držím se v pozoru
Co mi chybí toho se nedočkám Duše plná vzdoru
Srdce plné něčeho co podobá se moru
Autor Dědek, 12.07.2017
Přečteno 518x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, Ruda Štola, Kapka, Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky, Dědku :-)! ST

12.07.2017 11:17:52 | Fany

Děkuji Fany :)

13.07.2017 00:53:26 | Dědek

:-)

13.07.2017 08:34:59 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí