Uspi mě, snad jen bdím

Uspi mě, snad jen bdím

Anotace: :(

​Možná jsem darem
možná prokletím
možná Ti zůstanu
nebo odletím.

Když objímám nebesa
z radosti, že jsi má
srdce tiše zaplesá
jsi dar co přijímám.

Co víc si mohu přát
než vědět, že tu jsi
ostatní se může zdát
však nevím co já chci.

Všechno je to iluze, klam
však jediné co znám
a když projdu cestou touhy
zjistím, že nemám vlohy.

..a pak se rmoutíš tajem svým
o čem, že to vlastně sním
naplněný život, ale čím?
Uspi mě, snad jen bdím.
Autor Ďábel sám, 21.07.2017
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Básník Karel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrou noc i s dobrým ránem
sny i bdění ať jsou hravé

22.07.2017 21:08:36 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí