V dešti

V dešti

Anotace: }{}{}{}{

Po schodech k náměstí 

Kapky deště a zvony kostela

Krůček po krůčku bez pocitu štěstí

Tam kde do očí jsi mi hleděla

 

Vyhlížím tě ač tě nehledám 

Bez tvého tepla umírám 

Proč tak moc tě postrádám

Tak moc si tvou přítomnost žádám

 

Jenže ty jsi už dávno pryč a daleko

Sedím tu v dešti se vzpomínkou na tebe

Slova která byla víc jen na oko

Dál tu zůstávám s pohledem na nebe

 

V  kapse fotku tvou 

Ještě stále schovávám

Obětí nás dvou 

Možná proto zůstávám

 

Mrtev ač srdce tluče pořád

Zaživa pro smutek umírat 

Protože mám víc než rád

Odpouštět ti tisíckrát

Autor Dědek, 24.07.2017
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: Ruda Štola, FairyLAdy, bogen, Poetik, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí