Poutník černého nebe (Měsíc na konci dne)

Poutník černého nebe (Měsíc na konci dne)

Anotace: @@@@@@

Na nebi poutník s bílou září

V plášti z mraků a sněhovou tváří

S ůplňkem zkrývám svá tajná přání

Ta která nebudou nikdy k mání

Oči skleněné slzy padají k zemi
Jako kapky deště
Bude mé srdce tlouci ještě?
Je to jako soumrak
 
Měsícem prosvícené nebe
Srdce vyrobeno z ledu
Chladem ve srdci duše mě zebe
Kam svůj život vedu
 
Při měsíci navštívit posmrtně svůj hrob
Naposled vrátit se do těch krásných dob
Plný život lidí a důležitých osob
Možná vypadat jako blázen a možná i jako snob
 
Měsíc odchází , za mraky zapadá
Má květina života uvadá
Mé tělo v prach se rozpadá
U hrobu stojím a naposledy se smíchem odcházím
Protože to co jsem chtěl na konci nacházím
 
Láska je jako měsíc
Mnohdy ji vidíme
Ale jen málokteří z nás mohou se jí dotknout
A do očí jí hledíme
Jemně do ucha jí něžná slova šeptáme
Autor Dědek, 29.07.2017
Přečteno 629x
Tipy 4
Poslední tipující: FairyLAdy, Básník Karel, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dědku krásně jsi to napsal.

29.07.2017 05:35:32 | Básník Karel

Děkuji ti mnohokrát Karle :)

29.07.2017 16:24:31 | Dědek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí