nesmrtelnost vzpomínek a ...

nesmrtelnost vzpomínek a ...

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo

je jako noc a meluzína
hašteří se nad sklenkou vína
a když mě zrovna neproklíná

nezní mi v uších

je jako den a slabý vánek
měnící se v bouři
když pochytá všechny své slzy

a stále drží dlaň v dlani
jen ne tu mou, nezlobím se na ni
jen na důvod proč žít a meluzínu

a taky vánek

protože čekám na vzácný okamžik
který jsem dávno propásl

Autor Marcone, 28.08.2017
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková, Cappp, Ruda Štola, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí