Generace v agonii

Generace v agonii

Anotace: Moje zamyšlení nad chování společnosti pohledem běžný život vs. pološero. Napadlo mě takhle ventilovat svoje myšlenky. Nevím... je to první věc co jsem napsal. Pokud je to sračka, řekněte mi to.

Pro chvíle, kdy hektický svět přestane mučit mysl,
pro krátký únik z šedi běžného dne.
Zaprodali jsme co by mělo mít snad smysl,
a svou nevinnost hodili do ohně.

Srhli však pásku z očí a vykročili do stínu.
Od tam jsme spatřili skutečnost... Svět bez duše.
Teď už to nevrátíš, uvidíš tu zkaženost každičkou hodinu!
Marně se bráníš té změně... morální poruše.

Vzdor v nás hoří jako oheň a chceme přemoct to zlo.
Možností jsou stovky.. provazy, skály, přejezdy.
Nejde však o nás, to společnost zažívá dno!
A tak budeme mlčky trpět dál a nocí zírat na hvězdy.

Autor Výsledek doby, 02.09.2017
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: Lighter, Nikita44, Kent Noklieny, Ruda Štola, Malá mořská víla, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku kostrbaté, ale s obsahem se ztotožnuji. :-)

03.09.2017 18:47:53 | Lighter

Rozhodně ne...dost dobře to drží pohromadě;)... líbí ST

03.09.2017 02:36:56 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí