Nevyslyšené přání

Nevyslyšené přání

Anotace: ...

Blíží se další podzim
tentokrát Kristových let.
Listí začalo opadávat
a zima tu bude co nevidět.

Oranžový park a kaštany v trávě.
Co zbylo mi?
Sušenka k vonící kávě
a svobodné příjmení...

Slzy už vyschly za ta léta toužení.
Pochopila jsem, že se stejně nejspíš nic nezmění.
Že dny půjdou dál a roční období se budou střídat.
A já? Budu jen sama.
Sama se sebou snídat.
Autor melebele, 25.09.2017
Přečteno 473x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Ruda Štola, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň..:)

25.09.2017 12:50:44 | B.kaspik

děkuju :)

25.09.2017 12:53:59 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí