Půlnoční

Půlnoční

Anotace: Psáno jako hudební text s drogovou tématikou.

Znám je to tady mládí vpřed
až do noci i do svítání
to zas budou staříci vyvádět,
ale ty víš, co je tvé přání

Do kapsy paklík cigaret
jo děvče, to už je na ní
jak vypadá v kouři čarosvět
v něm kouzla se ti i klaní

Teď schválně, co mládí unese
a pití, to už je starý
snad padla nám půlnoc, bavme se
chceš něco, co už tě svalí

Noc se přehoupla do světa pohádek
a komorný se ti tu klaní
hudba spustí známý popěvek
ty nepoznáš, kdy začlo zdání

Já Vás princezno, vítám na plese
hle růže ozdoba pro ni
pak do žíly o jehlu píchne se
ta splní všechna tvá přání

Smích a zbystřené smysly máš
a paměť, ta je snad sloní
na přidej si jednu na kuráž
prodáme kočár i s koni

Čas utekl tím hůlky mávnutím
matrace už divně voní
skládáš si svou píseň labutí
a ležíš si, jak jde den po dni

Tak máme děvče načase
tvá zlatá je, ta co se klaní
zapomeň na větu „Matka jsem.“
už nestačíš poslední přání
Autor Vašek Špongr, 26.09.2017
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí