Ve válce konec

Ve válce konec

Anotace: Další báseň

Sbírka: Deník vojáka

Nebe popelem zdobené
Pole krví a mrtvými oděné
Vzduchem hudba smrti zní
hudby smutnější není
Tam leží syn, tam zas otec
to je jen dalšího rodu konec
Dcera bez táty, a matka bez syna
válka je kurevská svina
Tak moc si bere
ohledy na nikoho nebere

Ve válce konec
tam není pohádky zvonec
To hororu balada
a mrtvých zahrada

To pole kde smrt na harfu svou hraje
synům a otcům hrobem je
Matka s dcerou pláčou
ty slzy téct nepřestanou
Pláč srdcervoucí
není útěku ani pomoci

Ve válce konec
tam není pohádky zvonec
To hororu balada
a mrtvých zahrada

Dcera u dveří stojí
otce a bratra svého vyhlíží
Do války se vydali
že se vrátí ji slib dali
Vrátili se z války
bohužel v černé rakvi

Ve válce konec
tam není pohádky zvonec
To hororu balada
a mrtvých zahrada

Není bolestí větší
než ztratit nejbližší
Autor Discord, 06.10.2017
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, dprochazka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Válka je s prominutím kurva. Setne a zatratí statisíce lidí a rodin. A ti co ji vyprovokovali si sedí pěkně v teple a je jim to zcela u zadku.

06.10.2017 07:33:29 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí