Smuteční

Smuteční

Anotace: ---

Spravit si chuť něčím smutným.
Vylít ze sebe všechnu zlost.
Je to jako akt,
Dát úctu všem mrtvým
Vydat se životu na milost.

Dušičkové barvy –
Krása co bolí.
Odešli všichni,
které´s měl rád.
Rány odchodů těžko se hojí,
život vždy bude dávat a brát.

Ve vzkazech stromů,
když listí ševelí
Můžeš poslechnout tvých milých vzkaz,
pomysli na ně, pošli jim vzpomínku,
I tobě, poutníku, půjde se snáz.

Smuteční kameny
zdobí barevné vřesy
Plameny svíček jsou plné vzpomínek,
Ty víš, že není to déšť, co smáčí tvé řasy,
když odchází jediná z maminek.
Autor melebele, 06.10.2017
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutnohezké :-)! ST

06.10.2017 15:29:53 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí