V hrob se obracím

V hrob se obracím

Anotace: ---

Truchlím na hrobě svého mládí.
Uvadlo jak včerejší večer.
V dáli již vidím vlastní hrob.
Jen krapet za horizont…
tam kde nicota a zapomnění jen.

Generace plynou jak voda,
která obrušuje odkaz,
který jsme tu možná zanechali.
Poznali tu pravdu života.
Balvan jak Sisyfos valíme k poznání,
abychom pak během našeho skonu poznali,
že vše špatně jsme pochopili
a marnost nás pohltí.
To poslední, co nás doprovodí na naší cestě poslední.
Loni, letos, ani příští rok se nedobereme konečnému poznání.
Autor kracimtmou, 09.10.2017
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...proto věřím, že se příště narodíme už o něco rozumnější anebo taky ne...jak budeš chtít.

09.10.2017 15:10:16 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí