Upíří Deník

Upíří Deník

Anotace: Myšlenka o pocitech či spíše bytí upíra (dětinská úvaha ač jak se říká na poznání některých lidí jeden život nestačí )

Srdce zvonů odbýjí půlnoc
Z dálky slyším vlčí vytí
Kde je lék na nemoc
Důvodu mého žití

Řekni luno poutnice oblohy
Zda přijde dalš den
Ke kterému nesou mě nohy
Na duši zjizven

V bolestech a křečích
Z lásky stal se jed bez léku
A ze života hřích
Plný bolesti a vzteku

Ze tmy den a ze dne noc
U hrobu zahaleným mechem
S prosením o pomoc
Putuji se stíny dále věkem

Touhou po ukončení mé pouti
Steskem žiji i umírám
Trpím i prahnu po teple co mě rmoutí
Po kapce čisté krve sám sebe neovládám

Nepatřím do světa lidí
A nebe mi brány neotevře
Satan za náš rod se stydí
Zem nás do náručí nesevře
Autor Dědek, 17.10.2017
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: FairyLAdy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se ti basen povedla :) je opravdu hodne pekna :)

17.10.2017 14:14:25 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí