Přeměna

Přeměna

Anotace: ---

Dnes ti nemám co dáti
z trsů trav uplésti
z vlasů ti vytvořit
tu nekonečnou slast

Zůstal jsem na trávě
Díval se do nebe
Hvězdy mi říkaly
Dnes možná i teď

Získat tu rozhodnost
lásku vyměnit
za pár lesklých kamínků
pozlátek z konzumu

Koupím si všechno
a nemám nic
všichni mě přijali
sebe jsem odvrátil

Ten vnitřní hlas
co kázal mi jít
vytvořit jedinečnost
živou a nesmrtelnou

Já převázal mysl svou
mezi slepé se zařadil
už nic mi neschází
každý je spokojen

Sebe už nepoznám
vše se propadlo
žiji teď naplno
tak to má být…
Autor kracimtmou, 18.10.2017
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nebuď slepý, láska jen je a čeká...

18.10.2017 18:41:01 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí