Ráda jsem Tě poznala

Ráda jsem Tě poznala

Anotace: ...

Na sebe těžké břímě vzala si

když jsem pár věcí přála si

ať nejsi ten, co zrání mě a uteče

jenže přesně tím jsi, člověče


Tvářil ses jak přítel, co mě zná

to všechno přetvářka udělá

při vzpomínce na Tvá slova

už nemůžu ti věřit znova


čekala jsem týdny dlouhé

zbyly zas jen slzy pouhé

ať v těch slaných slzách neplavu

vyplouvá loďka lásky z přístavu


tu loď si však nechal plout

a proto chci zapomenout

chtěla jsem ať prolomí se ledy

ale teď píšu ti už naposledy


co osud dal - hned vzal mi zas

i tak díky, Tomi, za tvůj čas

co ještě bych dodala

ráda jsem tě poznala..

Autor wigi.sama, 18.10.2017
Přečteno 479x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Loveless, Ruda Štola, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí