Zasažena bouří

Zasažena bouří

Anotace: ...

Poskvrněná jako obloha zahalena temnými mraky
Spálená jako strom zasažen bleskem
Zlomená jako větev po vichřici
Přelitá jako květina po neustávajícím dešti
Roztřesená jako pes děsící se hromu
Nejasná jako maják v mlze
Nepřítomná jako střecha po hurikánu

Oči jako dvě díry po krupobití
a rampouch zabodnut v jejím těle
zapadnutým sněhem
Autor Teriss, 28.10.2017
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí