Nič viac

Nič viac

Anotace: Tie malé kúsky bolesti čo trepocú sa na zemi ako krídla vtákov nebeských, ktoré ukradla smrť bez...

Tie malé kúsky bolesti
čo trepocú sa na zemi
ako krídla vtákov nebeských,
ktoré ukradla smrť
bez rozlúčky, bez slova
len črepiny čo bodajú do chodidiel
zobáky trhajúce kusy svalu
srdce čo váľa sa na zemi
v zabudnutí čo prináša pokoj.
Perie, prach a bolesť
v jednu zmes sa spoja
a človek z nej stvorený
zas sa vracia k počiatku.
Tie malé kúsky bolesti
v nás navždy zostanú.
Autor Yoake, 30.10.2017
Přečteno 383x
Tipy 9
Poslední tipující: piťura, Jort, Fany, Helen Zaurak, Akyš, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta poezie ve slovenštině ji ještě zdobí...

01.11.2017 14:12:16 | Jort

Toto je bolest z největších, neboť napořád...

30.10.2017 19:25:36 | Helen Zaurak

naozaj smutné

30.10.2017 17:46:00 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí