Když smutno je...

Když smutno je...

Anotace: ...

Smutno je na světě člověku,
když slunce za obzor zapadá.
Smutno je na světě člověku,
když láska uvadá.

A když přec někdy zašimrá naděje
jak vata cukrová plynoucí v oblacích,
zmizí dřív, než se naděje
dětské hry v špinavých teplácích.

Možná je na čase ustřihnout křídla
sentimentu a snění v dávných oparech.
Vykročit dál a smířit se s tím,
že život je o výhrách a někdy i nezdarech.
Autor milenium, 03.11.2017
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, mkinka, Terry, Fany, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky :-)!

04.11.2017 05:45:31 | Fany

...tak to je moc pěkné...
ustřihnout křídla sentimentu

03.11.2017 07:55:41 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí