Nechci takhle skončit

Nechci takhle skončit

Anotace: napsaná na lihu v nočním autobusu

zase sem se zasnil
bezcitně tu svou praštil
pohrdám láskou nepříjemným pohledem
nenávist nad výkyvným dohledem

flaška od vínka zcela na dně
hlavně broky nabít hlavně
kymácet se sebenenávistí úpadkem
doliju se absintem tím sladkým ostatkem

díra do hlavy jako by tam kvetla
nehybně mi duše krkem vypadla
z posledních sil srkat alkohol
otevřít otvory a umřít jedině namol


 

Autor kyoe, 04.11.2017
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí