Elegie

Elegie

Anotace: Jen jediné přání - vrátit čas

Řádky v elegickém tónu
určeny jen tobě
zatímco ty ležíš
v tom hlubokém hrobě.
Pěju píseň plnou žalu
zhroutil se mi svět
přeju si jen jedno -
chci čas vrátit zpět.
Autor Teriss, 04.11.2017
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí