Zhřešil jsem?

Zhřešil jsem?

Anotace: ---

Chce se mi křičet a prát.
Za svět, za lidi, za tebe
Za co bych se měl kát
Marně vzhlížet do nebe

Stále na všechno a za nic
Odraz šedých velkých mračen
Vrací se do mých zřítelnic
Podzimním deštěm promáčen

Kost nezůstala suchá
Můj hřích zmizel mi
Má duše ode mě prchá
Mezi hlubokými propastmi

Až krok její znejistí
Skončí v zapomnění
Nikdo již nezjistí
Proč upadla ve snění
Autor kracimtmou, 08.11.2017
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí