7.11.

7.11.

Anotace: Jeden večer... jedna místnost... jeden člověk... mnoho myšlenek...

Vydám se na cestu do dálky, 

 

v dáli mlhavé světlo měsíce,

 

tak vkládám dopis do obálky.

 

Co jen měl bych napsat Ti,

 

zbývá mi už jen pár minut do konce.

 

nejspíše že Tě miluji.

 

A růži rudou dáti Ti

 

nejraději přímo do dlaní...

Autor Martin Rose, 09.11.2017
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Otázka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí