usínám

usínám

Anotace: ---

Chce se mi brečet a na místě stát
Uklidnit duši zvířenou strachem
Ten pohltí mě na celou noc
Vím, že utíkat ve svých snech nedokážu

Nohy mi ztěžknou, jak z olova
Dnes nepocítím ten pocit
Že někdo na mě myslí, vzpomíná
Jak mě má rád

Už bojím se, oči se klíží
Do temných hlubin se propadám
Za chvíli je tu ten moment
Nekonečno němě pozorovat

Hej ty, člověk tu není člověkem
Jen sny, hrůza a iluze
Přivítají tě tady
Přestavení začíná
Autor kracimtmou, 17.11.2017
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí