Ztracen

Ztracen

Anotace: Někdy to už nejde dál...

Když se temné mraky blíží,
je tma a venku sněží,
ve vánici jsi dnů pět,
už není cesty zpět.

Slzy padají na zem,
prsty zčernalé mrazem,
vítr je slyšet jen,
bohužel to není sen.

Slyšíš jen vlků vytí,
těžké bude přežití,
zkus najít nějaký dům,
ať nepřijdeš o rozum.

Zatemňuje se ti zrak,
před tebou poslední soumrak,
zemřeš úplně sám,
přijme tě nebeský chrám.
Autor Simonitor, 21.11.2017
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozplakala mne:(

21.11.2017 23:14:51 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí