Kategorický imperativ

Kategorický imperativ

Anotace: Mlčet je zákon, zákon přežití.

Mlč a nemluv
To je zákon
Kategorický imperativ
A tak mlčela
A taky křičela
Tam uvnitř svého světa
Tehdy ještě nebyla osvěta

Bolelo to
Hrozně moc
Ne fyzicky
To jen někdy
Ale tam na duši
Plakala bez slz
Zatímco kategorický imperativ poctivě pracoval
Autor Zavča, 26.11.2017
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Pamína, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kategoricý imperativ odvádí vždycky dobrou práci... ST

31.12.2017 09:57:39 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí