Peklo

Peklo

Anotace: Každý to tak ma

Nespala jsem
Už tři dny
Vždycky jsem jen zhasla
Světlo
Ležela
V nesmyslný pozici
V pokoji
Kde je jen matrace bez prosteradla
Okna bez zaclon
A premyslela
Jestli až umru skončím v pekle
Jestli budu cítit bolest
Nebo jen usnu
Jestli uvidim plameny
A probudim se v místnosti
Podobné té v které se teď nacházím
Jen
Místo tapet budou zdi
Vylepené lží
A budu lezet pod peřinou
V které místo peří bude
Zášť
Vsude tam budu slyšet tvé jméno
Protože tobe jsem lhala
nejvic
Vsude bude vyryte tvé jméno
Protože ty si ho vyril
Do me



Neboj, budu se utapět v osamělosti
A v zlobe, v utrpení
Tak jak sis to vždycky přál

Jediná věc me ale utěšuje
A to
Že si to zasloužim
Zasloužím si peklo
Až tak
Ze bych se další noc
mohla vyspat
Autor liiinaae, 12.12.2017
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: Laika, Kapka, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

peklo je zrcadlová síň... a cesta ven z něj vede do srdce, řekla jsi kus mých pocitů...

12.12.2017 11:48:37 | Laika

Nebe, peklo, ráj se STřídá, ať tě anděl spánku hlídá...

12.12.2017 09:39:44 | Kapka

Střídavě nahoru a dolů...ano každý to tak má. přeji ti brzkou cestu nahoru:)

12.12.2017 06:50:34 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí