Ach ty blondýny....

Ach ty blondýny....

Anotace: ...

Copak je to za blondýny,
že vás chlapy tolik vábí.
Že máte choutky zaječí,
a vaše mužství hned vztyčený.
Co vás v mozku tolik láká,
že nevadí vám zrada snadná.
Proč do trapnosti se ženete,
a v očí té co pyšnila se vámi,
teď uboze se jevíte.
Byla tak hrdá a pyšná,
že po boku s vámi může žít,
Ve vaší vyjímečnost věřila,
ublížit vám nikdy nechtěla.
A ty ji klidně o úctu v mžiku připravíš,
Teď cos nechtěl může být,
ví už, že může odejít.
Protože stejný jako ty,
jsou všichni ostatní.
Copak jsme vám tolik lhostejní?
Autor Katy, 13.12.2017
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí