Zastavte čas

Zastavte čas

Anotace: Bohužel zůstal sám. Budeš nám chybět sestřičko... Doufali jsme v zázrak.

Kdybych měl moc,
tak zastavím čas,
kdybych měl moc,
tak tě polibkem uzdravím.

Snesl bych ti modré z nebe,
nosil bych tě narukou,
udělal bych všechno pro tebe,
abych se zase mohl smát, s tebou.

Promiň lásko, jen lituji času
který byl bez tebe promrhán.
Promiň, že času je teď málo
který ti ještě zbývá.

Budu tě hladit, líbat.
Budu tu tiše sedět
a tvůj spánek hlídat.
Budu tu pořád s tebou,
a tvé ruce ve svých svírat.

Tak mi neumírej lásko!
Andělé, prosím zastavte čas!
Autor Katy, 21.12.2017
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí