Padající hvězda

Padající hvězda

Anotace: když je tvým blízkým velmi smutno

Drahé smutné přítelkyni

Trpí-li blízká duše – každý nádech na hrudi bolí,
Proč ? – ptáme se dokola zbytečně…
A jak slepí tápeme rukama po okolí,
které k nám je tak chladné a netečné.

Však v dáli mihotá se plamínek,
Je proklatě daleko – ale svítí…,
snad prodereš se tiše pavučinou vzpomínek
do míst nádherných, kde kvete a voní kvítí.

Zatím je všechno daleko –
řekla bys možná v nekonečnu,
čas ale prázdný prostor pomalu vstřebá
a ke kruhu Tvého života zas přimkne lásky tečnu.
Autor Ladaro, 22.12.2017
Přečteno 484x
Tipy 14
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Fany, Iva Husárková, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vaši tvorbu přála bych si slyšeti namluvenou....
Ta vzletnost slov je mi tak blízká a milá a krásná:)

02.05.2018 11:52:18 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Naděje...ať boleST zažene

22.12.2017 20:00:04 | Kapka

Ach...všudypřítomná bolest...moc krásně řečeno. *ST*

22.12.2017 12:45:07 | Anděl

Děkuji

22.12.2017 13:24:38 | Ladaro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí