Samota

Samota

Anotace: Další báseň s citátem

Sbírka: Hrůzy srdce

Když si sám
slyšíš jen ticho
Když si sám
vidíš jen temno
Srdce tvé křičí
duše pláče
A nikdo tu bolest nevidí
samota přeci krutá je

Ano, já o tom vím
a nejhorší to je když spím
Když sen se zdá o lásce
pak je tu ráno a samota tu zase je

„Každý umírá sám, ale to je přeci jedno hlavní je nežít sám"
Autor Discord, 02.01.2018
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: Mikhael, Poetik, grázlík, Anděl, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...moc krásné. moc smutné...přeji Ti, aby se to tento rok změnilo...*ST*

02.01.2018 06:49:36 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí