Lež

Lež

Anotace: ***

Své tajemství v dlaních skrýváš.
A nesmíš je prozradit.
Své myšlenky v hlavě míváš.
Jako vejce co nesmíš upustit.

Jedno slovo jeden klam,
domeček rázem se rozsypal.
Jedno slovo dýka v srdci,
a svou lásku už neobjal.

Jedno slova a svět se změnil.
Jedno slovo a duši zabil.
Jedno slovo všechno změní.
Jedno slovo nic už není.
Autor Katy, 17.01.2018
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, KeepTheFlameBurning, zdenka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Katy...často se za jedním slovem skrývají celé zástupy slov. Líbí se mi.

18.01.2018 07:16:16 | Anděl

To potěší, že se líbí. Jsou to mé prvotinky. Jsem začátečník.

20.01.2018 20:43:29 | Katy

Těším se na další:)

21.01.2018 07:58:52 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí