Nemám dech

Nemám dech

Anotace: Nešťastná láska

Sbírka: Příběhy vetkané do básní

Probouzím se, nemám dech
Probdělou nocí slyšet tvůj smích
Tak mě tady teda nech
Běž, běž

Probudit se a vidět prázdno
Padá a padá sníh
Nezbývá než myslet v krásno
Věř, věř

Zazněla píseň od Kryštofa
Nikdy tak pravdivá
Ležet pod tvým mocným tělem
Slova víc než svádivá

Najednou mi odtrhneš kolena
Okusíš stehno zuby
Jsou to moje noční můry
Nebo halucinace a bludy

Ležím tobě odevzdána
S tebou a přesto sama
Mezi nohy zvu tě
Nenávidět a milovat tvé chutě

Věřím, už věřím
Myslím na krásno
Padá a padá sníh
Zavřít oči a vidět prázdno

Utíkám pryč
Nechat tě napospas osudu
A poslouchat jeho smích
Nechat Tě temným můrám
Utápět v šílených snech
Probouzet se a nemít dech
Autor Twinny14, 26.01.2018
Přečteno 642x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí