Vše špatně

Vše špatně

Anotace: Každý se nějak vyrovnáváme se životem po svém.....

18.10.2013 v Brně

Vše špatně

vše špatně k čertu stím
vše špatně do ruky zbraň
vše špatně skončit stím

dařilo se už nedaří
přec na bojišti krev se prolívá
vlastní odhodlanost umírá
nebaví mě to dál...

mnoho cest v šanc
mnoho možností...

ach Ty má kurtizánko kde jen jsi

na bojišti sám
všeci padli pro nic
jen já z lásky do boje šel.

Všechno špatně
vše je pryč
o Tebe jsem přišel
a o mnoho víc...

Hej nepříteli můj
tas meč svůj
ukonči život můj
nenech mě na bojišti hnít
samotného mezi mími druhy žít...

dej klid mé duši
klid hanby mé

tas už ten meč !!!

k čertu s Tebou ...
Autor JarekBrnoCz, 28.01.2018
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí