neúnavná žádostivost

neúnavná žádostivost

Anotace: ------------

polívku vařící

a buřty s hořčicí

pivečko ze džbánku

od holky z románku

mě to tak stačí

Bohudík

 

ale jsou tady i kazatelé

spasitelských bludů

a prorokují s duchem intelektu

berte, berte!

jen to na co si sáhnete

je vaše

a s  "vylepšenou" morálkou

nemorálně

obsazují všechny židle u stolů


Výsledek obrázku pro poor vs rich

Autor Akyš, 02.02.2018
Přečteno 448x
Tipy 13
Poslední tipující: Kubíno, jitoush, Amonasr, Jort, Kapka, Anděl, Iva Husárková, bogen, piťura
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...žezlo žhne žádostivostí........Ji.

03.02.2018 19:08:06 | jitoush

líp bych to neřek

03.02.2018 21:52:00 | Akyš

Akyš....na každého jednou dojde...

03.02.2018 07:29:57 | Anděl

já vím
díky

03.02.2018 21:51:28 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí