Adámkovi

Adámkovi

Anotace: ..Malému Adámkovi, který už je jinde...

Adámku

dítě rozverné

už nemáš šanci tady být

prostě jsi včera přestal žít

 

...duše opustila Tvoje tělo

asi tak nebe Tebe chtělo...

 

Buď světlem tam

kde nedohlédnem ještě

průvodcem andělským

na naší zemské cestě...

Autor JSJ, 08.02.2018
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Dreamy, Akyš, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí