Studený měsíc

Studený měsíc

Anotace: Jak poutník provází, osamělé a jejich vzdech

Studený měsíc si pluje oblohou,
a noha bosá nic neskrývá.
V osamění, s myšlenkou pouhou,
jak drápy v srdci se zarývá.

Ve skrytu temné tváře,
hledí do duše lidí,
a pak s pomocí snáře,
se za ně trochu stydí.

Jak poutník provází,
osamělé a jejich vzdech,
s jistotou proráží,
tlumené výkřiky, poslední dech.

Sám ve své nahotě,
kráčí dál po nebi,
a slzy soucitu,
v hvězdy se promění.
Autor Trash75, 11.02.2018
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí