Řeka

Řeka

Anotace: Báseň

Jsou na tom vlastně stejně oba dva.

     Stojí na břehu řeky v obavách.

         Jen každý na jiném břehu jak už to bývá.

              Jeden druhému přes tu řeku.

                    Do očí se dívá.

Nemluví, nekřičí, nemusí. Snad ani špitnout

                                     na sebe neskusí

            Vědí co mají od sebe chtít

                Jeden chce zemřít, ten druhý žít

Ta řeka, to je rakovina, že všechno jednou končí

                              Krutě nám připomíná

    Na jednom břehu láska stojí a chtěla by žít

         Na druhém stojí soucit a chce už jen klid...

Autor Čtverák, 19.02.2018
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutné. Styl psaní jako když teče řeka...líbí se mi...*ST*

19.02.2018 07:18:08 | Anděl

Děkuju

19.02.2018 21:18:48 | Čtverák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí