na konci cesty

na konci cesty

Anotace: na konci cesty ...

na konci cesty

 

v mlze světlo lampy zastírá tajemství osudu

mrazivé chvění se v tlumené kroky postupně mění

chladný vítr pálí víc než plameny

 

na konci cesty

 

v mlze lesknou se ostnatým drátem spletené copy

na pažích déšť odkryl zmatené stopy

jehličí na boso štípe víc než mráz

má pouť končí tam kde začíná sráz

 

na konci cesty

 

sněhové vločky zchladí opuchlá víčka

neplač, dýchej z hluboka

na konci cesty zhasne všem svíčka

 

Autor gfys, 19.02.2018
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, Akyš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutné...líbí se.*ST*

20.02.2018 07:09:27 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí