Až zavřu oči naposledy

Až zavřu oči naposledy

Anotace: Představa, co mě čeká po smrti,...

 

Až zavřu oči naposledy,
přijde smrtka na výzvědy,
zeptá se mě, jak sem žila,
kolika bytostem sem pomohla či ublížila,
a až vyplníme její dotazník,
pak udělá si u něj veliký otazník,
zeptá se pak, kam Tě dáme,
kdepak asi místo máme,
ani v pekle, ani v nebi,
tvá duše nikam se nehodí,
v životě ničeho si nedosáhla,
zkazila si vše, na co si sáhla,
hodněkrát jsi ublížila, lhala
a se štěstím si zahrávala,
nesplnila jsi úkol, pro který ses zrodila,
všechny šance si do koše hodila,
a ačkoliv ses občas snažila o dobré skutky,
více převažují neštěstí a smutky,
Tvá duše rozplyne se za trest v nicotě,
za to, žes nedokázala nic v životě.

 

 

Autor ldona, 10.03.2018
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Anděl, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí