Bolestně

Bolestně

Anotace: Rozchod

 

Strnule sedím,

skoro nedýchám,

co stalo se, nevím,

nic nevnímám,

očima o vysvětlení prosím,

rty šokem otvírám,

posledních pár okamžiků v paměti lovím,

zjistit důvod však nezvládám,

tisíce slov ze sebe chrlím,

přestože nic neříkám,

až teď zřetelně slyším,

že jiné dívce uvolnit místo mám,

šílenou bolest na srdci cítím,

do nicoty se propadám,

pryč od Tebe, daleko musím,

být Ti na očích nezvládám,

mám pocit, že se dusím,

v duši Tě proklínám,

jak bolestně nesnáším,

Tebe, když Tě tak ráda mám.

 

 

Autor ldona, 11.03.2018
Přečteno 461x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Janna, piťura, Bartika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonale vystihuje ten pocit...

17.05.2018 22:23:04 | Cappp

Smutně krásné..

13.04.2018 23:03:34 | Pavlina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí