Maminka

Maminka

Anotace: ...

Toho dne jsem poprvé objal svojí maminku
Hrála ji pihatá Zuzka ze třetí Cé
ale co na tom sejde?
Já chodil do první A
neuměl jsem číst
a svůj život jsem trávil ve školní družině
Blížily se Vánoce
Vánoční besídka
Divadelní představení pro rodiče
Šťastný konec
Ztracený syn se vrátil domů

Objímal jsem maminku a plakal
Byla skoro o hlavu vyšší než já
Rodiče tleskali
"Vždyť to dítě má talent!
Podívejte, jak svou roli prožívá!"

Zuzka mě odstrčila a s hrdým úsměvem pozorovala nadšené rodiče
Já smutně pozoroval Zuzku
Její hnědé oči se tolik podobaly těm máminým!
Stál jsem se shrnutou ponožkou a teklo mi z nosu
Rodiče tleskali
Místo v zadní lavici bylo prázdné
Místo, kde měla sedět moje maminka
Ale nebyl jsem smutný
nemohla tam sedět

Stála vedle mě a její hnědé oči nadšeně zíraly z pihaté tváře Zuzky ze třetí Cé
A já jsem rád, že tam toho dne neseděla
Jen tak jsem ji mohl alespoň jednou obejmout.
Autor Duhová Rybička, 13.03.2018
Přečteno 729x
Tipy 21
Poslední tipující: Frr, Helen Zaurak, Lumír, Jeněcovevzduchukrásného, Jort, kudlankaW, Eleonore, Laika, Anděl, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koho má člověk v srdci, toho neztratí.

05.11.2023 08:53:50 | ščočin

Ach...

19.12.2020 13:08:37 | Helen Zaurak

to je silné!

13.03.2018 16:06:29 | Laika

Moc krásné.....musím rychle pryč, nebo začnu brečet...**ST**

13.03.2018 06:55:14 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí