Čas

Čas

Anotace: ...

Další rok je zas za námi
nejde zapomenout
bohužel
na tebe
tvůj pohled tenkrát
zasáhl mě jak tsunami
očí v barvě nebe

Všechny ty chvíle znám zpaměti
s tebou i bez tebe
jak bylo by to dnes
rok jako vteřina
mizí vzápětí
a po lásce
neštěkne pes

Já však neumím zapomenout
nemůžu
i když teď kolem je led
jen s tebou chtěl jsem
navždy plout
a hořím
už devět let
Autor Flyhawk, 13.03.2018
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

14.03.2018 20:12:02 | Flyhawk

Moc krásné.....devět let! Není možná....hezky se četlo...

13.03.2018 13:51:57 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí