Další rána

Další rána

Anotace: Prostě pořád dokola...,

Mam uvnitř prázdno, tmu a nevím co se děje,
začíná jaro a vše kolem mě se směje.
Cítím jak ve mě klíčí semínko beznaděje,
připadám si jako blázen co do tváře smrti se směje.
Zdi se na mě řítí a temnota se přibližuje,
oči vidí bludy a srdce se zpomaluje.
Zahlédl jsem kousek světla, myslel že přijde spása,
sdrdce zase poskočilo a mozek myslel, krása.
Jenže světlo bylo stále blíž,
mozku to je divný nemyslíš?
Naděje zabýval už jen malý kus,
a pak mě ze tmy srazil autobus
Autor Nechana, 09.04.2018
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkná depka...;-)

09.04.2018 16:00:18 | bogen

strašný jak jsem zvrácená si představ že jsem se tomu konci rozesmála... :-((

09.04.2018 09:01:46 | Iva Husárková

V pohodě, je to takova emocionální horská dráha ;)

10.04.2018 13:37:41 | Nechana

:-))

10.05.2018 13:29:28 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí