Už nejsem

Už nejsem

Anotace: Pocity....

Umírám žalem.Už nejsem.
Už nepatřím do tvého života.
Už máš život nový. S jinou.
Mou vinou.
Jak s tim mám bojovat?

Přestože jsem ti své srdce otevřela,
naše kapitola se stejně uzavřela.
Je to pryč.
Jako když ztratíš klíč
od něčeho co moooc rád máš.
A to bolí.

Ztratil se smích.
Zmizelo to jako sníh.
Jako když vitr sfoukne listí
Jako když žár slunce květy hyzdí.
Zmizelo to pomalu,
a přece nečekaně rychle,
kdy najednou kolem všechno ztichne.

A zůstalo v srdci prázdno.
A tváři smutek zbývá.
A tělo jedna velká bolest spaluje.
Kolem mrtvo je.
Jen živý potok slz tu zpívá.

Už nejsem. 
Už není My.
Je jen já a ty.
Dva cizí lidé.
Autor Pavlina, 11.04.2018
Přečteno 468x
Tipy 10
Poslední tipující: Cappp, mirecek, Frr, Jenda P., Iva Husárková, grázlík, JSJ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zas přijde něco hezkého, ač se to teď nezdá a na tvém nebi svitne zas úplně nová hvězda O:-)

11.04.2018 23:16:52 | grázlík

Děkuju moc.

12.04.2018 11:08:38 | Pavlina

A jednou vše přebolí a čas to dovolí
a teď vypiš svou bolest papíru
je pro nás všechny tak nějak na míru

11.04.2018 21:06:36 | JSJ

Děkuji

12.04.2018 11:08:19 | Pavlina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí