Navždy

Navždy

Anotace: Pocity

Ležím v posteli
na hotelovém pokoji.
Vlasy na bílém polštáři
slzy mi tečou po tváři.
Na čele mám vrásky
a v sobě tolik lásky.
Komu já ji dám?
Ty nejsi a já ji v sobě stále mám.
Já nechala tě odejít
a teď jen musím pochopit,
že nevrátíš se nikdy
a budeš chybět navždy.
Autor Pavlina, 13.04.2018
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí