Antihistaminická

Antihistaminická

Anotace: .... Alergická na život (a asi i na smrt)

Chtěla jsem odejít
Pod zprohýbanými platy
antihistaminik
leželo

i moje nahé tělo

Bez křídel
Bez zbytečných
slov

Žíly přede mnou se
rozbíhaly jako koleje
vedoucí do neznáma
Jako pár teček
napsaných
kurzívou

Asi už do konce života


Ne-za-kaš-lám
...

 

Autor Jasmin de Paris, 16.04.2018
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí