Znala jsem chlapce, už to bude sto let

Znala jsem chlapce, už to bude sto let

Anotace: Tato báseň je inspirovaná četníky z Luhačovic, konkrétně Zdeňkem. Navazuje na ni báseň Zlomils mě.

Sbírka: Příběhy vetkané do básní

Přemýšlet o věcech a nemít stání
Nebýt loutka klamného zdání
Čekat na svítání
Na smilování

Chápu všechny hříšníky a sodomity
Jejich choutky a krize identity
Jejich hříšně nevinná konání
Jejich city

Výčitky svědomí
Silné účinky podvědomí
Ta blaženost nevědomí

Znala jsem chlapce, už to bude sto let
Hříšné myšlenky jeho nitro rozbily
A veškeré naděje zabily

A když přišel on
Vše zapadlo na své místo
Zaslepení bylo jisto
Neviděl svůj skon
Autor Twinny14, 21.04.2018
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí