Pojď vstříc

Pojď vstříc

Anotace: Pocity

Nemůžu se na tebe ani podívat
Sakra začni se zas usmívat
Vypadáš hrozně
Čas běží neúprosně
Do skleničky s rumem házíš kostky ledu
V očích máš plno jedu
Nejíš
Nespíš
Pleť máš zsinalou
Tvář strhanou
Tohle není život
To je ne-život
Přestaň se trápit
Odhoď ten zlostný hábit
Začni zas žít
Musíš dál jít
Minulost je pryč
Tak vezmi ten klíč
A otevři ty dveře do budoucna
A uvidíš tam rána vroucná
Odpoledne veselá
A přijde i noční chvíle vášnivá

Podej mi ruku a neseď tu na zadku
Pojď vstříc novému začátku...
Autor Pavlina, 23.04.2018
Přečteno 589x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí