Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: Identitární krize...

Kde jsem?
A kde bych měl být?
Jsem ztracen
v oceánu totalit.

Kde jsem?
Co jsem?
Nemám,
kam se obrátit.

Pomalu umírám,
bez života,
orgány mi hynou.

Co jsem byl,
ztratil jsem,
a přece je to se mnou.

Kdo jsem?
Co jsem?
Otázky, co křičí.

Mít tak naději,
v lásku zase víru.
Nebát se být křehčí.

Zranění, co utrpěl jsem,
stále v hloubi nosím.
Znovu jít si pro ránu?
Nevím..., zda to zkusím.
Autor Anxiety, 05.05.2018
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Alciele, Kapka, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné verše, ale jestli odrážejí tvé skutečné pocity, tak přeji, aby bylo brzy líp. A přidávám ST.

05.05.2018 22:38:14 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí